Himmelfart

Acer Iconia Tab A500 fyldt med underholdning

himmelfart

Ifølge markedsundersøgelsen analysefirma Display Search, er Acer iconia den fjerde hyppigste pc-producenter med 7,6% forsendelse af personlige computere i Vesteuropa efterfulgt af Apple, Hewlett-Packard og Dell. Den annoncerede Search har talt tabletterne som de mobile pc’er sammen med bærbare computerne. Selvom, det mobile pc-markedet i Vesteuropa rapporterede faldet med 20,4%, mini netbook / netbook med 53% og stationære pc’er med 15,4% år-til-år.

Den ledende analytiker Mr. Meike Escherich indrømmede, at “Den længe ventede optagelse i det professionelle segment, i kølvandet på overgangen til Windows 7, var afdæmpet af den negative økonomiske udsigter. Pc’er i det professionelle segment faldt 9 procent i andet kvartal af 2011. Den største tilbagegang fortsatte med at komme fra forbrugeren segment, der faldt 27 procent fra år til år. “

Nogle rygter siger at , Acer Inc. netop arbejder på sin egen Ultrabook forsknings-og udviklingsprojekt for at producere de ultra-tynde bærbare computere, som forventes at indføre i september. Selskabet har fremragende team og stærkt netværk i hele verden med alt 8, 000 ansætter og forventede indtægter på US $ 19900000000 i 2010.

Acer har blevet hædret af forskellige prestigefyldte priser som guld Computer Superbrand i Asien fra syv år i træk, Acer TravelMate 8200 & 5-serie LCD-skærme har vundet i 2006 iF Design Awards, har Acer TravelMate 3000 â‚© verdens mest eftertragtede designpriser ‘The Red Dot ‘, har Acers AL2032W LCD-skærm vundet 2005 iF design (International Forum Design) Awards, har Acers AL1731 LCD-skærm vundet Red Dot Design Award af verdensklasse tyske Design Institute og meget mere.

Populær tablet

Acer Iconia tabletter er det varmeste diskussionsemne i markedet, som er blevet udviklet meget sofistikeret måde og modtage den enorme respons fra mængden. Acer Iconia Tab A500 Tablet PC er de slanke, kompakte og feature-packed middel til kommunikation af høj kvalitet og underholdning.

Acer Iconia Tab A500 fyldt med underholdning

Visningen af ​​Acer Iconia Tab A500 er blevet forvaltet af 10,1 inches LCD kapacitive touchscreen, der viser indholdet i effektive 800×1280 pixels opløsning tæller og 256K farver. Denne skarpe og lyse skærm understøtter forskellige andre accessorial funktioner som Acer UI, Multi-touch input metode, Gyro, Accelerometer og nærhed sensor.

Tags:
Back to top